Міністр оборони Литви: атаки в Криму свідчать про зростання можливостей українців

Понеділок, 22 серпня 2022, 15:18

Міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас стверджує, що повторювані атаки в окупованому Криму свідчать про збільшені можливості української армії.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє портал Delfi.

"Лінія фронту поки що стабільна, мабуть, можна вважати переломним моментом те, що ця лінія фронту майже місяць змінюється мінімально, відбувається перерозподіл сил з обох сторін на різні ділянки фронту. І я бачу, що ті операції, які проводяться в Криму, показують збільшені можливості українців", - заявив Анушаускас.

"І це просування вперед у проведенні таких операцій на окупованих територіях може реально допомогти українській армії в майбутніх операціях" – додав він.

Раніше британська розвідка заявила, що після кількох пожеж та вибухів на військових об'єктах в окупованому Росією Криму ситуація з безпекою на цій території явно погіршилася і має викликати дедалі більшу стурбованість у російського керівництва.

В огляді за 18 серпня британська розвідка розповідала, що Джанкой в окупованому Криму, де вибухнув склад боєприпасів і пошкоджена залізниця, є ключовим вузлом для російських операцій на півдні України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: