Прем’єрці Фінляндії довелося вибачатися за фото з вечірки в її офіційній резиденції

фото
Вівторок, 23 серпня 2022, 16:25

Прем'єр-міністр Фінляндії Санна Марін у вівторок вибачилася за зображення з приватної вечірки, яку вона влаштувала у своїй офіційній резиденції в липні.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє Helsingin Sanomat.

"На мій погляд, фотографія недоречна. Я прошу вибачення за це. Таке фото не слід було робити, але в цілому нічого надзвичайного на зустрічі не сталося", - сказала Марін підтвердивши, що фотографія зроблена з її резиденції.

На знімку дві жінки цілуються в місці, фон якого нагадує офіційну резиденцію прем'єр-міністра в Кесаранта. Жінки підняли сорочки так, що їхні груди оголилися. На знімку вони прикривають груди табличкою з назвою Фінляндії.

Марін підтвердила, що фотографія зроблена після фестивалю Ruisrock. Ruisrock був організований 8–10 липня. Марін на той час була у літній відпустці.

 

"Ми ходили в сауни, купалися, проводили час у сауні та на подвір’ї", — розповіла Марін.

Туалетами на першому поверсі резиденції користувалися гості, і, за її словами, фотографія була зроблена в суміжних з ними кімнатах.

Марін наголосила, що вечірка в її резиденції не створила жодних проблем з безпекою і охорона мала перелік всіх гостей.

Нагадаємо, минулого Санні Марін довелося виправдовуватись через вечірку з друзями та запевняти у тому, що вона не вживала наркотики, після того, як відео за її участі потрапили в мережу.

На оприлюднених відео прем’єр-міністр була на вечірці з кількома фінськими публічними людьми, включаючи депутата Ілмарі Нурмінена та ведучого Тінні Вікстрьома. На кадрах, що просочилися в мережу, видно, як Марін весело танцює з кількома друзями, а на задньому плані чути, як люди кричать про кокаїн. 

За словами Марін, вечірка відбулась кілька тижнів тому - спочатку у двох приватних квартирах, а потім гуляння продовжились у двох барах. Всього з прем’єр-міністром відпочивали близько 20 осіб, до групи входили її друзі, але також невідомі їй люди.

Пізніше Марін заявила, що здала тест на наркотики, щоб розвіяти сумніви щодо вживання наркотиків на вечірці, відео з якої з'явилося у ЗМІ.

Читайте також: Лідер не у футлярі. Як бурхлива вечірка прем’єрки Фінляндії збурила країну – але не всю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: