Глава міноборони Британії терміново вилетів у Вашингтон: обговорить Україну - ЗМІ

Вівторок, 18 жовтня 2022, 14:11

Міністр оборони Британії Бен Воллес поспішно скасував виступ перед комітетом з питань оборони Палати громад у вівторок уранці через термінову поїздку до Вашингтона.

Про це повідомили британські ЗМІ, пише "Європейська правда".

Заступник Воллеса Джеймс Гіппі сказав Sky News, що "мій бос Бен Воллес сьогодні вранці у Вашингтоні". Він чітко не пояснив мету візиту, а говорив натяками, сказавши, що Воллес "вестиме такі розмови, які… насправді неймовірно, той факт, що ми живемо у той час, коли такі розмови необхідні". 

Безпосередньо перед цим Гіппі сказав, що міністерство "добре справляється із безпекою нашої країни в період неймовірної глобальної нестабільності".

Редакторка Sky News з питань безпеки та оборони Дебора Хейнс назвала візит "поспішно організованим". Вона послалась на джерело у Міноборони, зазначивши: "Міністр оборони перебуває у Вашингтоні, округ Колумбія, щоб обговорити спільні проблеми безпеки, включаючи Україну. Він відвідає свого колегу в Пентагоні та високопосадовців у Білому домі".

Раніше Бен Воллес заявляв, що останні кроки президента РФ Владіміра Путіна де-факто є визнанням з його боку, що Росія почала програвати

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: