Путін ослаблений війною, але поки змін в Кремлі чекати не варто – західний чиновник

Середа, 2 листопада 2022, 15:04

На думку Заходу, президент РФ Владімір Путін ослаблений своїм помилковим рішенням про вторгнення в Україну, але навряд чи найближчим часом відбудеться якась зміна влади у верхах в Росії.

Як пише "Європейська правда", про це заявив Reuters західний чиновник.

"Він ослаблений цією дійсно катастрофічною помилкою. Ми бачимо, як російські військові принижені Україною на полі бою", - сказав західний чиновник, який говорив на умовах анонімності.

"Люди бачать, що він зробив велику помилку", - додав він.

"Це має означати, що люди більше говорять про спадкоємність, вони більше говорять про те, що буде далі, вони уявляють собі життя після. Але я не припускаю, що це станеться найближчим часом", – вважає чиновник.

Як повідомлялося, колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон вважає, що президент Росії Владімір Путін не застосує тактичну ядерну зброю у війні в Україні.

Колишній прем’єр також вважає, що застосування ядерної зброї стало б для Росії  "повною катастрофою", вона б опинилася в "кріогенному економічному заморожуванні", а Путін "втратив би значну частину тієї глобальної мовчазної підтримки, яку він мав до цього часу".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: