У Туреччині внаслідок аварії пасажирського автобуса загинули сім людей

фото
Понеділок, 7 листопада 2022, 17:48

В результаті зіткнення пасажирського автобуса з двома вантажівками у східній турецькій провінції Агри в понеділок загинули сім людей.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє Daily Sabah.

 

На кадрах з місця події можні було побачити густу чорну хмару і полум'я, що здіймається над уламками транспортних засобів, в той час як до місця події поспішають машини швидкої допомоги і пожежні машини. Наразі ведеться розслідування причин аварії.

ЗМІ повідомляють, що автобус, в якому перебувала 21 людина, врізався у дві вантажівки, що перевозили овочі, які до того врізалися одна в одну.

Всі жертви - люди, які перебували на борту автобуса, а поранені були доставлені в найближчі лікарні. Пожежникам вдалося загасити пожежу за короткий час. Через аварію була перекрита головна дорога, що з'єднує Агри з провінцією Ван.

Незважаючи на заходи безпеки і постійні попередження, нещасні випадки на дорогах все ще досить поширені в Туреччині. У неділю в північній провінції Болу в результаті перекидання пасажирського автобуса загинули три людини, ще 16 отримали поранення. За кілька годин до цього аварія в місті Ван і ще одна аварія автобуса в центральній провінції Сівас забрали життя двох людей, ще 30 отримали поранення.

У серпні 35 людей загинули в найгірших аваріях за два дні поспіль на півдні і південному сході Туреччини, коли автобус врізався в рятувальників, які прибули на місце аварії в Газіантепі, а вантажівки наїхали на натовп, який зібрався допомогти жертвам іншої аварії в Мардіні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: