В оператора поштового зв'язку Британії збій через "кіберінцидент"

Середа, 11 січня 2023, 18:37

Національний оператор поштового зв’язку Великої Британії Royal Mail у середу повідомив про "кіберінцидент", унаслідок якого виникли перебої в роботі його сервісів.

Про це повідомляє "Європейська правда".

"Маємо перебої в роботі наших міжнародних експортних послуг і тимчасово не можемо відправляти вантажі за кордон. Наполегливо радимо клієнтам не відправляти будь-які посилки за кордон, поки працюємо над вирішенням проблеми", – йдеться в повідомленні пресслужби Royal Mail.

Поштовий оператор додав, що проводить розслідування кіберінциденту, "працює із зовнішніми експертами" та приносить вибачення в клієнтів за тимчасові незручності. У Royal Mail додали, що внутрішні перевезення працюють, але з незначними затримками.

Про кіберінцидент у Royal Mail стало відомо тоді, коли вона перебуває в конфлікті з профспілкою працівників служб зв'язку щодо робочих місць, заробітної плати та умов праці, що призвело до серії страйків минулого року.

Нагадаємо, у вересні 2022 року сайт британської контррозвідувальної служби, відомої як MI5, зазнав кібератаки угруповання, яке назвалося Russian Anonymous.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: