У Будапешті в результаті ножового нападу загинув поліцейський

П'ятниця, 13 січня 2023, 11:52

У Будапешті чоловік завдав ножових поранень трьом поліцейським, один з яких від отриманих травм помер.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє HVG.hu.

Інцидент стався в ніч з четверга на п'ятницю. Після 23.00 до головного управління поліції Будапешта надійшло повідомлення з 11-го району (Уйбуда, на західному березі Дунаю) про те, що чоловік намагається проникнути до сусідньої квартири на вулиці Леке.

Нападник накинувся з ножем на поліцейських, які прибули на місце події. Після цього зловмисник почав тікати, але отримав вогнепальне поранення в ногу та був затриманий.

Постраждалих правоохоронців та затриманого чоловіка забрала карета швидкої допомоги. Від отриманих поранень один з правоохоронців помер у лікарні.

Співчуття родині загиблого поліцейського висловив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан у своїй ранковій програмі на радіо "Кошут". Орбан додав, що поліцейських треба поважати, оскільки це небезпечна професія, зазначивши, що подібні інциденти в Будапешті трапляються досить рідко і що співробітники поліції добре виконують свої обов'язки.

Нагадаємо, 11 січня на Північному вокзалі Парижа невідомий накинувся на людей з ножем, поранивши кількох, перш ніж був нейтралізований.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: