Фон дер Ляєн зворушили листи та іменний рушник від українських школярів

відео
Четвер, 16 лютого 2023, 17:19

Глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн розповіла про своє зворушення, отримавши від учнів Калуського ліцею № 10 листи, малюнки та рушник зі своїм вишитим іменем.

Про це повідомляє "Європейська правда".

У своєму офіційному Instagram-профілі фон дер Ляєн опублікувала відео, на якому вона із зацікавленням розглядає пакунок від українських школярів. Особливо широко фон дер Ляєн усміхнулась, коли помітила вишитий рушник.

"Дякую вам за ваші зворушливі листи та малюнки з України, а також за гарний рушник, який ви мені надіслали. Ваша доброта і творчість справді наповнили мій день", - зізналась фон дер Ляєн.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ursula von der Leyen (@ursulavonderleyen)

"Я хочу, щоб ви знали, що ми в Європейському Союзі думаємо про вас щодня. Ваша хоробрість у ці темні часи викликає захоплення, і ви є натхненням для всіх нас. Коли в Україну повернеться мир, ми будемо працювати разом з вами над відбудовою вашої прекрасної країни", - додала глава Єврокомісії.

Вона закликала школярів залишатися сильними, продовжувати вчитися, гратись і мріяти про щасливе майбутнє.

"Я мрію про мирну та процвітаючу Україну, яка одного дня стане частиною сім'ї Європейського Союзу. Дякую вам за те, що ділитеся з нами своїми історіями та мистецтвом. Я завжди цінуватиму ваші листи та малюнки", - зазначила фон дер Ляєн.

На початку лютого Урсула фон дер Ляєн, перебуваючи в Києві, висловила думку, що Україна стане членом Європейського Союзу.

Читайте також промову Урсули фон дер Ляєн на саміті Україна-ЄС у Києві: "Рік тому ніхто не уявляв вашу швидкість"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: