Президентка Єврокомісії пояснила, що чекає на Росію після поразки

Четвер, 2 лютого 2023, 19:04

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн пояснила, що означали її слова на зустрічі з Володимиром Зеленським про те, що російський президент Владімір Путін, який заперечує існування України, "ризикує майбутнім РФ".

Як повідомляє кореспондент "Європейської правди", про це вона сказала після спільного засідання уряду України та Європейської комісії в Києві.

"Ми перед вторгненням дуже чітко говорили, що у разі, якщо Росія піде на вторгнення, це потягне нашу жорстку відповідь. Росія платить цю ціну – санкції, які руйнують економіку, Росія втратила джерела доходів, які в неї були", – зазначила фон дер Ляєн.

"З огляду на це – ясно, що є глибоке урізання для економіки Росії. Воно передбачатиме всі відповідні наслідки для громадян РФ", – додала вона.

Як повідомлялося, 2 лютого до Києва прибула делегація з 15 єврокомісарів, що взяла участь у першому в історії спільному засідання уряду України та Європейської комісії.

Перебуваючи в Києві, президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн пообіцяла Україні вступ до Євросоюзу і висловила сподівання, що до річниці вторгнення РФ в Україну буде запроваджено десятий пакет санкцій проти Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: