У Карлсруе захопили двох заручників, зловмисник озброєний і вимагає викуп

П'ятниця, 10 березня 2023, 20:59

У центрі німецького міста Карлсруе в п’ятницю ввечері було взято в заручники двох людей в аптеці, а зловмисник, імовірно, озброєний вогнепальною зброєю.

Як повідомляє "Європейська правда", деталі інциденту наводить DPA.

За даними агенції, зловмисник, який тримає двох людей в аптеці на центральній вулиці Карлсруе, вимагає як викуп семизначну суму євро. Мешканці стверджують, що чули постріли в районі.

Наразі на місце події стягують додаткові сили, зокрема спецпідрозділ із Баден-Вюртемберга. Фахівці, спеціально підготовлені для ведення переговорів в умовах захоплення заручників, перебувають на зв'язку із зловмисником.

Екстрені служби оточили велику територію довкола аптеки. На вулиці можна було побачити численні машини поліції та швидкої допомоги.

У зв'язку з проведенням широкомасштабної операції поліція відкрила школу по сусідству для укриття. Люди, які живуть у безпосередній близькості від аптеки, можуть знайти тут притулок до подальших вказівок.

Як повідомлялось, у Карслруе через захоплення заручників поліція розпочала масштабну операцію. Речник поліції Карсруе Денніс Крюль зазначив, що "наразі небезпеки для населення немає".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: