У влади Молдови немає інформації нібито про підготовку "теракту" у Придністров'ї

Четвер, 9 березня 2023, 12:23

Бюро реінтеграції Молдови не має інформації про нібито підготовку "теракту" проти керівництва невизнаного Придністров’я за вказівкою Служби безпеки України.

Про це у Бюро заявили у коментарі молдовському виданню NewsMaker, пише "Європейська правда".

"У нас немає такої інформації. Компетентні органи розслідують ситуацію. Ми наполегливо просимо отримувати інформацію з офіційних і надійних джерел", - заявили представники відомства.

У "міністерстві держбезпеки" невизнаного Придністров'я 9 березня заявили про запобігання "теракту" проти посадових осіб, який нібито готували нібито за вказівкою Служби безпеки України.

У Придністров’ї заявили, що у Тирасполі нібито мав здетонувати припаркований автомобіль з вибухівкою в момент проїзду придністровських чиновників. У машині нібито знайшли 8 кг гексогену, а також шурупи, гайки і дроти.

23 лютого міноборони Росії поширило неправдиву інформацію, що українські сили найближчим часом нібито планують влаштувати збройну провокацію в Придністров'ї. Влада Молдови та України це заперечувала.

Віцепрем’єр Молдови з питань реінтеграції Олег Серебрян спростував заяви російської пропаганди й представників невизнаного "Придністров’я" про те, що Кишинів спільно з Києвом готує військове вторгнення на лівий берег Дністра.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: