"Чому б не поєднати приємне з корисним": Президент Чехії приїхав у Баварію на мотоциклі

фото
П'ятниця, 19 травня 2023, 16:45

Чеський президент Петр Павел у п’ятницю розпочав візит до німецької Баварії, приїхавши туди на мотоциклі – своєму улюбленому виді транспорту.

Про це Павел розповів у соцмережах, пише "Європейська правда".

"Сонце, вітер в спину і зміцнення добросусідських відносин з нашими баварськими друзями. Чому б не поєднати приємне з корисним", – так президент Чехії прокоментував візит, виклавши фото на мотоциклі.

Петр Павел прибув до баварського міста Зельб, одягнений у сірий мотоциклетний костюм із чеським прапором у супроводі двох охоронців і першої леді Єви Павлової – усі вони також були на мотоциклах.

Як повідомляє iDNES, президент Чехії здійснює візит до Баварії з нагоди початку Тижнів баварсько-чеської дружби – транскордонного фестивалю, під час якого протягом трьох місяців триватимуть культурні, екскурсійні та соціальні заходи як із баварського, так і з чеського боку кордону.

Генерал у відставці відомий у Чехії любов’ю до мотоциклів. На BMW він пересів відносно нещодавно, до того послуговуючись позашляховим Suzuki. Також відомо, що в нього в гаражі зберігаються чеська Jawa 350 та американський Davidson XL 1200.

Після перемоги на президентських виборах Павел зізнався, що хоче їздити на мотоциклі вже в новому статусі, хоч і визнав, що матиме менше можливостей для цього.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: