У Неаполі під час футбольних святкувань застрелили сина боса мафії

П'ятниця, 5 травня 2023, 18:34

Під час святкувань перемоги футбольного клубу "Наполі" міста Неаполь в чемпіонаті Італії невідомі застрелили 26-річного сина боса місцевої мафії Вінченцо Костанцо.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє Gazzetta dello Sport.

Констанцо застрелили в ніч проти п’ятниці на площі й із вогнепальними пораненнями доправили в лікарню, де й констатували смерть.

26-річний чоловік був сином нині засудженого Мауріціо Костанцо, якого вважають одним із босів неаполітанської мафії "Каморра". Загиблий раніше притягався до відповідальності.

Префект Неаполя Клаудіо Паломба стверджує, що інцидент зі стріляниною не пов’язаний безпосередньо зі святкуваннями перемоги "Наполі". Правоохоронці нині розслідують, чи йшлось про нещасний випадок або навмисне вбивство – можливо, з боку конкуруючого клану мафії.

Під час вуличних святкувань за участі десятків тисяч людей у Неаполі до лікарень звернулась понад сотня постраждалих. У людей діагностували травми рук і ніг від феєрверків, ножових поранень і в результаті бійок. Крім того, 20-річну дівчину ушпиталили в критичному стані після того, як її збила машина.

"Наполі" в четвер у результаті нічиєї з "Удінезе" став чемпіоном Італії з футболу – вперше за 33 роки і втретє у своїй історії.

Цього тижня європейські правоохоронці почали масштабну спільну спецоперацію проти можливих членів італійського мафіозного клану "Ндрангета", затримали вже понад сотню осіб

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: