Влада Литви знайшла російського пілота-втікача

П'ятниця, 9 червня 2023, 18:20

Влада Литви підтвердила, що пілот Військово-космічних сил Росії Дмитро Мішов, який втік від війни проти України, перебуває на литовській території.

Як пише "Європейська правда", про це заявив віцеміністр внутрішніх справ Литви Арнолдас Абрамавічюс, повідомляє LRT.

За його словами, Мішов звернувся до співробітників міграційної служби з проханням про надання притулку, але його заяву не зареєстровано.

"Цей громадянин, громадянин Російської Федерації, перебуває в Литві, і вчора він прийшов до Вільнюського відділення Департаменту міграції, щоб зареєструвати своє прохання про надання притулку, але його не було зареєстровано", – сказав Абрамавічюс.

За його словами, місцеперебування російського льотчика наразі відоме владі. Абрамавічюс додав, що він міг в'їхати до Литви або з Польщі, або з Латвії.

Мішов в інтерв’ю російській службі ВВС розповів, що 28 травня втік в одну з країн Балтії і в день публікації інтерв'ю звернувся до литовських міграційних чиновників.

За його словами, він був помічником командира екіпажу вертольота, а пізніше став льотчиком-оператором бойового вертольота.

Після цього представники влади Литви заявили, що в них поки немає даних про російського льотчика-втікача, однак його сліди намагаються розшукати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: