Депутат столиці Чорногорії поїхав "спостерігати" за "виборами" Путіна

фото
Субота, 16 березня 2024, 13:38

Генеральний секретар партії "Вільна Чорногорія" і депутат міської ради Подгориці Бобан Радович вирушив до Росії як "міжнародний спостерігач" на так званих виборах президента.

Цю інформацію порталу Pobjeda підтвердив лідер "Вільної Чорногорії" Владислав Дайкович, повідомляє "Європейська правда".

За словами Дайковича, "спостерігач" на російських "виборах" Радович – це "молода людина, яка має власне ставлення та переконання", "дотримується справжньої чорногорської традиції" та, "звичайно, він абсолютно може бути спостерігачем на виборах у Росії".

Людина з
Людина з "власним ставленням і переконанням" Бобан Радович

Лідер "Вільної Чорногорії" також зауважив, що інші представники партії брали участь у молодіжному саміті в Сочі, й він "пишається" цим. "Хай живе Росія, хай живе вільна Чорногорія", – підсумував Дайкович.

Реклама:

Представники партії "Вільна Чорногорія" входили до списку "Руху "Європа зараз" на останніх місцевих виборах в Чорногорії в жовтні 2022 року.

Сам Дайкович у соцмережах виступає проти членства Чорногорії в НАТО й викладає фото своїх поїздок у Росію.

Нагадаємо, троє депутатів правопопулістської партії "Альтернатива для Німеччини" із земельного парламенту Баварії також вирушили до Росії спостерігати за "виборами" президента 17 березня на запрошення з РФ.

Цивілізовані країни тим часом ці "вибори" засудили.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: