"Біолабораторії" і християни: Трампістка подала ідіотські правки до проєкту підтримки України

Новини — Четвер, 18 квітня 2024, 12:52 —

Трампістка, членкиня Республіканської партії США Марджорі Тейлор Грін запропонувала серію поправок у законопроєкт про підтримку України, які викликають здивування.

Про це повідомляє "Європейська правда".

Грін запропонувала свої поправки до законопроєкту про фінансування України перед тим, як документ розгляне Палата представників наприкінці цього тижня. Поправки навряд чи отримають підтримку серед колег Грін, оскільки є надто екстраординарними.

Одна із поправок вимагає, щоб будь-який член Палати представників, який проголосував за законопроєкт про допомогу Україні, був зобов’язаний вступити в Збройні сили України. "Я маю на увазі, якщо ви хочете фінансувати війну, чому б вам не воювати в ній", – прокоментувала Грін у своєму Twitter (Х).

Реклама:

Інша поправка Грін полягає у тому, що Україна повинна "закрити всі свої біолабораторії" й надати усі дані про такі "дослідження" уряду США, в іншому разі не отримає фінансування. 

Інші поправки вимагають звіту, який би довів, що християнські церкви в Україні здатні працювати без втручання уряду, та що жодні кошти не можуть бути використані або витрачені доти, "доки уряд України не проведе вільні та справедливі вибори".

Грін також подала поправку до пакета фінансування Ізраїлю, закликаючи до використання запропонованих коштів для "розвитку космічної лазерної технології" на кордоні США з Мексикою.

"Раніше я голосувала за фінансування космічних лазерів для оборони Ізраїлю. Америка має серйозно ставитися до нашої національної безпеки та заслуговує на такий самий тип захисту нашого кордону, який Ізраїль має і з гордістю використовує",  – заявила Грін.

Примітно, що системні антиукраїнські дії Грін викликають критику також серед її однопартійців. Напередодні республіканський FoxNews опублікував колонку за назвою "Марджорі Тейлор Грін – ідіотка. Вона намагається зруйнувати Республіканську партію".

Посол США раніше розкрила деталі законопроєкту стосовно підтримки України Сполученими Штатами, який, як очікують, після багатьох місяців затримки у суботу розгляне Палата представників американського Конгресу.

Також посол повідомила, що Конгрес США хоче дозволити конфіскацію активів РФ та змусити Байдена розширити санкції.

Читайте детально про те, як США планують змінити бюджет та правила підтримки ЗСУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: