11 травня 2019

Новини
17:47
Заворушення у Північній Ірландії: двом пов'язаним з "Новою ІРА" висунули звинувачення
Двом чоловікам висунули обвинувачення в заворушеннях у Лондондеррі 18 квітня, у ході яких загинула журналістка Ліра Маккі.
17:23
Україна поновила транзит нафти до ЄС
У суботу, 11 травня, АТ "Укртранснафта" відновила транзит нафти європейським споживачам по магістральному нафтопроводу "Дружба".
17:05
Після смерті жінки мігранти закидали камінням німецьку поліцію
Німецька поліція заявила, що їй знадобилося кілька годин, щоб вилучити тіло жінки з центру надання притулку в баварському місті Регенсбурзі, оскільки його розлючені мешканці закидали офіцерів камінням та іншими предметами.
16:43
фотоІталійські студентки запустили флешмоб проти правого міністра, поцілувавшись на селфі з ним
Дві сицилійські студентки запустили мережевий флешмоб проти ультраправого віце-прем'єра Маттео Сальвіні, виклавши селфі, на якому вони цілуються, стоячи поруч із політиком.
15:50
Мей 15 травня може встановити дату відставки - впливовий депутат
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей може назвати дату своєї відставки вже наступного тижня.
15:39
Україна відкрила почесне консульство на Сардинії
Почесне консульство України відкрилося у столиці італійського острова Сардинія, місті Кальярі.
15:13
"Турецький потік" введуть в експлуатацію до кінця року - консорціум
Щоб повністю зупинити транзит через Україну, "Газпром" якомога швидше хоче ввести в експлуатацію "Турецький потік".
14:49
У італійській коаліції розбіглися погляди на легальні коноплі
Італійська коаліція двох партій, яка сперечається з питань податків, бюджету, інфраструктури та довкілля, зіткнулася зі ще одним каменем спотикання, яким цього разу стали коноплі.
13:45
відео"Жовті жилети" знову на вулицях у спробі активізувати протести
Найбільші протести "жовтих жилетів" заплановані 11 травня у французьких містах Нант і Ліон. Рух прагне активізувати протести після рекордно низького рівня явки минулими вихідними.
13:02
Торговельна війна: Трамп доручив готувати мита на весь імпорт із Китаю
Президент США Дональд Трамп доручив розпочати підготовку до запровадження мит на майже весь китайський імпорт, який досі був звільнений від таких зборів.
12:24
Мальта врятувала 85 мігрантів з тонучого човна
Мальтійський патрульний корабель врятував групу з 85 мігрантів пізно ввечері в п'ятницю і доставить їх на Мальту в суботу вранці, заявили Збройні сили країни.
11:54
США перекидають додатковий Patriot на Близький Схід на тлі погроз Ірану
США оголосили про розгортання на Близькому Сході додаткової системи протиракетної оборони Patriot після того, як американські чиновники повідомили, що розвідка вказує на те, що Іран планує загрожувати американським військам та інтересам в регіоні.
11:43
Авіація РФ здійснює інтенсивні удари в Сирії - спостерігачі
Після вчорашньої загибелі 10 мирних мешканців авіація Росії та режиму Башара Асада почала 12-й день ескалації на північному заході Сирії інтенсивними авіаударими, що супроводжуються важкими обстрілами наземного базування.
10:50
У Латвії помер поранений внаслідок вибуху військовий Албанії
За інформацією Міністерства оборони Латвії, 10 травня в Ризькій Східній клінічній університетській лікарні від отриманих на початку тижня поранень помер військовослужбовець албанського контингенту - майор Клодіан Тануш.
10:14
Греція: опозиція провалила вотум недовіри уряду Ципраса
Грецькі депутати 10 травня висловили довіру уряду прем'єр-міністра Алексіса Ципраса. За відставку проголосували лише 136 депутатів з 300, а 153 підтримали уряд.