Катерина Онул

радник з харчового законодавства проекту IFC "Реформування інвестиційного клімату в Україні" за фінансової підтримки Швейцарського агентства розвитку (SECO)
Всі публікації автора
Безпечний новорічний стіл: навіщо європейцям знати походження своєї іжі
Чи знаєте ви, звідки походять та з чого вироблені продукти, які будуть на вашому новорічному столі? В ЄС споживачам важливо знати країну походження продуктів, умови, в яких утримуються тварини, і те, як вирощують рослини.
М'ясний успіх: як ірландська яловичина підкорювала світ
Ірландці знають і свято вірять, що їхня яловичина – одна з найкращих у світі. Проте як зробити, щоб про це дізналися в інших країнах? На допомогу прийшли заходи, що можуть стати корисними й Україні.
Борщова безпека
Жарти жартами, та зварити "справжній український борщ" за кордоном у вас не вийде - ви не знайдете там наших інгредієнтів. Головна причина, з якої виробники не можуть вийти на міжнародні ринки - це темпи реформування нашої системи безпеки харчових продуктів (рос.)