У екс-глави МЗС Німеччини лейкемія

П'ятниця, 20 червня 2014, 18:07

У колишнього міністра закордонних справ Гідо Вестервелле діагностували лейкемію. 52-річний міністр наразі проходить лікування і сподівається на повне видужання.

Про це було повідомлено на його офіційній сторінці в Facebook в п'ятницю, 20 червня.

"У Гідо Вестервелле, колишнього міністра закордонних справ Німеччини, діагностовано гостру лейкемію. Вестервелле проходить медикаментозне лікування з метою повного одужання. Від імені Гідо Вестервелле та його сім’ї просимо утриматися від подальших запитів з цього приводу. Більш детальна інформація не буде надаватися", повідомив Александр Фогель, менеджер офісу фундації Вестервелле.

 

Лейкемія  - це ракове захворювання, яке починається в кровотворній тканині, наприклад, в кістковому мозку, і викликає велику кількість аномальних клітин крові, котрі потрапляють в кровотік.

Гідо Вестервелле припинив вести активну політичну діяльність з того часу, як його партія Вільних демократів (ВДП), не змогла набрати 5 відсотків голосів у національних виборах у вересні минулого року.

Вестервелле був міністром закордонних справ з 2009 року до кінця 2013 року в складі останнього уряду, в якому його партія входила в коаліцію християнських демократів канцлера Ангели Меркель (ХДС). 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.