Дипломати у Twitter радіють підписанню Угоди про асоціацію

П'ятниця, 27 червня 2014, 12:35

З моменту підписання Угоди про асоціацію не минуло й кількох годин, а мікроблоги дипломатів у Twitter вже повні численних привітань та заяв.

Глава МЗС Павло Клімкін був першим, хто прокоментував підписання від української сторони.

 "У 2012 році я парафував текст Угоди про асоціацію. Не міг тоді уявити, якою дорогою буде ціна її підписання. І ось президент Порошенко поставив підпис!" - повідомив він.

Пізніше Клімкін додав: "Ми обрали європейське майбутнє. Маємо подякувати усім, хто боровся за європейську Україну. Попереду багато роботи. Україна переможе!"

Колишній в.о. глави МЗС Андрій Дещиця також приєднався до привітань. "Угода про асоціацію – важливий крок до членства в ЄС. Вітання і подяка всім, хто зробив це можливим!" - заявив він.

Від імені Брюсселю відповідну заяву зробив президент Європейської комісії Жозе Мануел Баррозу: "Угода про асоціацію для чогось, а не проти когось. Не кінець шляху, але початок подорожі".

Штефан Фюле, єврокомісар з питань розширення та європейської політики сусідства, висловив своє переконання у виключно позитивних наслідках підписання документа. "Угода про асоціацію, котра була щойно підписана, зміцнить наші політичні та економічні зв’язки та співпрацю", - написав він у Twitter.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: