"Ми тут, тому що це для нас час, для нових викликів і завдань", - Керрі про візит Обами до Польщі

Обновлено 12:59
Вівторок, 3 червня 2014, 11:40
Джон Керрі в приміщенні МЗС Польщі на спільній прес-конференції з міністром закордонних справ Польщі Радославом Сікорським наголосив, що зважаючи на події в Україні всім потрібна пильність та увага. 
"Ми тут, тому що це для нас час, для нових викликів і завдань. Події в Україні розбудили сили, ми сподівались, що більше їх не почуємо. Всім нам потрібна пильність та увага. Візит Президента Обама сьогодні і завтра це засвідчить", - зазначив Джон Керрі в приміщенні польського МЗС.
В свою чергу Радослав Сікорський засудив втручання Росії в східні регіони України. "Із задоволенням можу сказати, що ми згодні у тому, що міжнародна спільнота повинна підтримати Україну, а втручання Росії у східних регіонах за допомогою поставок зброї чи терористів спрямоване на дестабілізацію цієї країни і повинне бути припинене", - сказав Сікорський, зауваживши, що розмови з Керрі концентрувалися на українській темі, передає УНІАН.

В рамках дводенного візиту Президента США до Польщі, сьогодні також відбудеться вручення премії миру лідеру кримських татар Мустафі Джемільову. Захід відбудеться ввечері в Королівському Замку Варшави 

Раніше повідомлялось також що Барак Обама зустрінеться з нообраним президентом України Петром Порошенком.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: