Air France і Turkish Airlines припиняють польоти над сходом України, Lufthansa буде облітати країну

П'ятниця, 18 липня 2014, 09:24

Німецька авіакомпанія Lufthansa тимчасово припиняє польоти в повітряному просторі України у зв'язку з катастрофою малайзійського літака, заявив представник авіаперевізника.

Про це в п'ятницю повідомив Інтерфакс.

"Ми не будемо перетинати повітряний простір (України - Ред.) до подальших розпоряджень і сьогодні змінили напрямки вже чотирьох літаків", - повідомив представник Lufthansa Андреас Бартельс.

Французька Air France також вирішила припинити польоти над сходом України у зв'язку з катастрофою малайзійського літака, повідомили в четвер представники авіаперевізника.

"Air France наразі спостерігають за ситуацією і прийняли рішення не літати над східною Україною після того, як було повідомлено про інцидент", - заявили її представники.

Турецька Turkish Airlines теж оголосила про припинення польотів над територією Східної України.

Всі ці рішення були прийняті у зв'язку з катастрофою, якої зазнав у четвер літак Boeing-777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що слідував рейсом Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія), в Донецькій області України - регіоні, де відбуваються зіткнення українських військових з бойовиками невизнаних республік "ЛНР" і "ДНР". На облавку перебували 280 пасажирів і 15 членів екіпажу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: