Італійський меткомбінат, який росіяни довели до банкрутства, купує індійський інвестор

Понеділок, 11 серпня 2014, 14:16

Одну з найбільших італійських сталеливарних компаній Lucchini SpA купує індійський інвестор після того, як попередній власник, російська "Северсталь", оголосила про банкрутство.

Про це заявив у неділю 10 серпня прем'єр-міністр Італії Матео Ренці, пише Reuters.

Після того, як російський власник оголосив про банкрутство, італійський металургійний гігант очолила тимчасова урядова адміністрація. 

Зі слів глави уряду Італії стало відомо, що активом зацікавився індійський мільйонер Джіндаль, який є співласником індійської компані JSW Steel, що входить до конгломерату JSW Group.

"Джіндаль купляє Lucchini, це питання кількох дніх", - резюмував Ренці під час свого візиту до Тоскани. Проте суму угоди він не назвав.

У свою чергу ще в квітні італійські медіа писали про купівлю італійського підприємства індійським мільйонером і вказували, що сума угоди складе символічні 1 євро.

Індійські медіа також підтверджують інтерес JSW Steel до італійської Lucchini і з власних джерел повідомляють, що "робота з купівлі італійського металургійного комбінату триває і справа швидко просувається", повідомило індійське видання Mint з посиланням на власні джерела в JSW Steel.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.