Переговори щодо газу Україна-ЄС-Росія можуть відбутися наступного тижня у Росії – "Нафтогаз"

Середа, 3 вересня 2014, 12:31

Переговори з урегулювання газових суперечок між "Газпромом" і НАК "Нафтогаз України" у форматі Україна-ЄС-Росія можуть відбутися наступного тижня на території Російської Федерації.

"Наступного тижня буде тристороння зустріч. Вона відбудеться, найімовірніше, в Росії. Будуть Росія, Єврокомісія і українська сторона", - сказав перед засіданням Кабінету міністрів у середу 3 вересня голова НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв, передає УНІАН.

За інформацією прес-служби віце-президента Єврокомісії Гюнтера Еттінгера, 4 вересня в Брюсселі відбудеться технічна нарада на експертному рівні між Росією і ЄС.

Потім, 8 вересня, буде проведено нараду між Еттінгером і міністром енергетики України Юрієм Проданом у Баку (Азербайджан) у рамках неформальної зустрічі членів "Східного партнерства".

"Саме після цієї зустрічі ми домовимося про дату і місце проведення наступних тристоронніх газових переговорів, що будуть зручними для усіх трьох сторін. Це може статися у середині вересня", - йдеться у повідомленні прес-служби Еттінгера.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.