Прем'єр Угорщини закликає обмежити імміграцію до ЄС

Понеділок, 12 січня 2015, 09:02

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан закликав ввести більш суворі правила, що обмежать імміграцію до Європи.

Про це він заявив в інтерв'ю французькому телебаченню М1, пише Politics.hu.

За його словами, економічна міграція є негативним чинником, і Угорщина не може дати притулок людям, які залишають свої домівки з економічних причин.

Після відвідування маршу єдності в Парижі, Орбан зауважив, що тепер необхідно поговорити про імміграцію і пов'язані з нею культурні питання більш відкрито, щиро і в прямій формі.

"Економічна міграція - це погано для Європи і не слід розглядати її як корисну, тому що це принесе тільки неприємності й небезпеку для європейських людей, так що імміграція повинна бути зупинена, це угорська позиція", - сказав він.

"Ті, які залишають свої країни з політичних причин, щоб зберегти своє життя, мають отримати " укриття", але Угорщина не може дати такого притулку для економічних мігрантів",  - відзначив угорський прем'єр.

"Повинно бути ясно, що ми не допустимо, принаймні, поки я є прем'єр-міністром, і цей уряд буде при владі , щоб  Угорщина стати мішенню для іммігрантів", - наголосив він.

"Ми не хочемо, щоб значна меншість з різними культурними особливостями і минулим, жила серед нас, ми б хотіли,  щоб Угорщина залишалася такою, яка вона є", - додав Орбан.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.