Велика Британія надасть українській армії 75 тис. тонн пального

Понеділок, 9 лютого 2015, 18:03

Велика Британія надасть українським Збройним силам 75 тис. тонн пального.

Про це повідомив журналістів в.о. заступника міністра оборони з питань євроінтеграції Леонід Голопатюк, повідомляє УНІАН.

Він зазначив, що Велика Британія надає українським Збройним силам нелетальні види військової допомоги ще з липня минулого року. Мова йде про бронежилети, шоломи, медичні аптечки, спальні мішки.

"Найближчим часом ми очікуємо 75 тис. тонн дизельного пального, яке буде поставлено нашими британськими колегами", - сказав Голопатюк.

Також він додав, що під час сьогоднішньої зустрічі делегації Великої Британії з міністром оборони України мова йшла лише про надання нелетальної військової допомоги.

"Під час консультацій, зустрічі з міністром оборони ми довели наші потреби, наші проблемні питання. Отримали повну підтримку. Британська сторона найближчим часом обов'язково розгляне, яким чином наростити матеріально-технічну, гуманітарну допомогу. Мова йде про нелетальну допомогу. Про зброю ми не говорили поки що. Найближчим часом, наприкінці місяця, ми будемо мати конкретні пропозиції від британської сторони", - сказав Голопатюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.