Прикордонники не впустили до Польщі групу пропутінських байкерів

Понеділок, 27 квітня 2015, 15:13

Прикордонна служба відмовила в допуску на територію країни групі з 10 російських байкерів, які намагалися перетнути кордон у пункті пропуску Тересполь, відкидаючи свій зв’язок з клубом "Нічні вовки".

Про це йдеться у повідомленні Польського радіо.

В ході перевірки з'ясувалося, що байкери не відповідають критеріям для в'їзду і перебування в Польщі.

"Вони не перетнуть польський кордон, кожен особисто отримає рішення про відмову у в’їзді" – сказав представник прикордонної служби Польщі Даріуш Сєніцкі.

Разом з тим він не став коментувати неофіційну інформацію про те, що під час перевірки виявилося, що росіяни пов’язані з мотоклубом "Нічні вовки".

При цьому самі мотоциклісти заперечували свій зв’язок з "Нічними вовками".

Як повідомляє видання Onet, байкери проходили ретельну перевірку прикордонників починаючи з 10 ранку. З польської сторони на цю групу чекали місцеві мотоциклісти, які хотіли охороняти російських "колег".

Нагадаємо, міністерство закордонних справ Польщі відмовило у в'їзді на територію Польщі групи байкерів, серед яких - представники пропутінського клубу "Нічні вовки".

Як повідомлялося, починаючи з неділі російські байкери намагаються пробратися на територію Польщі або поодинці, або групами по дві-три особи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.