Путінські байкери намагалися потрапити до Литви

Вівторок, 28 квітня 2015, 17:34

Прикордонники Литви за останні два дні не пустили на територію країни вісім російських мотоциклістів, в числі яких були члени байкерського клубу "Нічні вовки".

Про це повідомляє Delfi.

27 квітня прикордонники не пустили в Литву шістьох громадян Росії на мотоциклах. На КПП Райгардас з'ясувалося, що у двох - 31-річного та 32-річного - не було документів, що свідчать про наявність техогляду.

У той же день у Калінінградську область повернули 36-річного та 34-річного громадян Росії, які їхали на мотоциклі BMW. У них не було документів, які виправдовують мету і умови візиту.

З тієї ж причини не пропустили і 65-річного громадянина Росії на мотоциклі Honda.

28 квітня прикордонники перевірили документи 29-річного громадянина Росії, який хотів в'їхати до Литви через Білорусь.

Під час перевірки з'ясувалося, що у мотоцикліста немає необхідних документів, які виправдовують мету та умови перебування в Литві. Він не приховував, що є членом клубу "Нічні вовки".

Ще один мотоцикліст, 47-річний громадянин Росії, у вівторок хотів потрапити до Литви з Калінінградської області.

Прикордонники перевірили документи мотоцикліста і з'ясували, що його транспортний засіб без техогляду. З цієї причини йому не дозволили в'їхати на територію Литви.

Нагадаємо, раніше прикордонна служба Польщі  відмовила в допуску на територію країни групі з 10 російських байкерів, які намагалися перетнути кордон у пункті пропуску Тересполь, відкидаючи свій зв’язок з клубом "Нічні вовки".

МЗС РФ зі свого боку вимагає від польської влади пояснити заборону на в'їзд пропутінським байкерам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.