Уряд призначив Торгового представника України

Четвер, 9 квітня 2015, 09:54

Уряд призначив Наталію Микольську на посаду заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України – Торгового представника України.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби уряду.

Як зазначається, Микольська є одним з найвідоміших українських експертів у галузі зовнішньоторговельних відносин і спрямує свій досвід та знання Україна на посилення торговельних зв'язків України з міжнародними партнерами та пошук нових ринків збуту для українських експортерів.

Вона має унікальний досвід у сфері міжнародної торгівлі, та зокрема, представляла інтереси українського бізнесу у СОТ, а захищала національних та іноземних виробників у рамках торговельних розслідувань, йдеться в повідомленні.

На новій посаді Микольська буде відповідати за просування експорту товарів та послуг, вихід вітчизняних виробників на нові ринки, а також буде представляти інтереси України в Світовій організації торгівлі.

 

Нагадаємо, раніше ЄвроПравда повідомляла, що кандидатом на посаду Торгового представника України є радник юридичної фірми "Саєнко Харенко" Наталія Микольська.

Попередній торговельним представник України Валерій Пятницький був звільнений з посади 17 грудня минулого року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.