Копач викликала Качинського на дебати

Неділя, 21 червня 2015, 10:48

Прем'єр-міністр Польщі Ева Копач викликала голову партії "Право і справедливість" Ярослава Качинського на дебати, присвячені змінам в Польщі.

Як повідомляє "Польське радіо", Копач також запевнила, що готова також розмовляти з Беатою Шидло, яку Ярослав Качинський на з'їзді партії представив як можливого прем'єр-міністра Польщі в разі перемоги "Права і справедливості" на парламентських виборах.

"Викликаю вас, пане голово, на дебати як главу найбільшої опозиційної партії, тому що я хочу поговорити про зміни в кращу сторону для Польщі. Хоча, можливо, зреклися престолу. Якщо так, то скажіть про це ясно. Якщо ви пошлете на ці дебати Беату Шидло, то я, звичайно, буду з нею розмовляти. Якщо ви не зможете між собою домовитися, хто має прийти, можете прийти удвох", - заявила Копач, звертаючись до Ярослава Качинського.

Прем'єр Польщі говорила також про те, що її партія повинна стати захистом перед "політичними шарлатанами і зірками і дати полякам почуття безпеки".

"Ми стоїмо на сторожі безпеки і здорового глузду. Поляки очікують від нас змін, але зміни можуть відбутися і в погану сторону. Ми теж хочемо змін, але не хочемо руйнації  та знищення того, що було побудовано поляками за ці 25 років", - підкреслила Ева Копач.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.