Генпрокуратура РФ відповіла на тролінг і відкрила гарячу лінію для санкційних скарг

Вівторок, 18 серпня 2015, 10:15

Генпрокуратура Росії організувала "гарячу лінію" для прийому скарг громадян за фактами незаконного ввезення на територію Росії і подальшої реалізації санкційної  продукції.

Про це повідомляє РІА "Новости".

"Недобросовісні постачальники ввозять цю продукцію без проведення контролю її якості, дотримання умов перевезення і зберігання, що може бути небезпечно для здоров'я громадян.

Для запобігання масових порушень прав громадян Генпрокуратура організувала роботу "гарячої лінії" для прийому повідомлень про факти нелегального ввезення та реалізації забороненої продукції", — заявили у Генпрокуратурі РФ.

При цьому в повідомленні наведені номери телефонів, за якими можна "настукати" на порушників.

Раніше повідомлялося, що Сайт Товариства захисту прав споживачів "Громадський контроль", відомий тим що випустив пам’ятку російським туристам, що прямують в Крим, звернувся до президента РФ Володимира Путіна і прем'єра Дмитра Медведєва з проханням роз'яснити порядок дій при виявленні споживачами санкційних продуктів.

Зокрема, активісти просили роз'яснити: за якими телефонами гарячої лінії громадянину, який виявив у себе в холодильнику "санкційний продукт", слід дзвонити, щоб екстрено викликати групи негайного реагування Россільгоспнагляду, для добровільної видачі забороненої їжі для знищення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.