ДТП у Франції: кількість жертв збільшилася до 43

Фото
П'ятниця, 23 жовтня 2015, 16:22

Число жертв автокатастрофи у Франції зросло до 43 людей. Рятувальники знайшли тіло дитини у вантажівці, яка зіткнулася з автобусом. Скоріше за все, хлопчик був сином водія.

Про це повідомляє RTL.

Конкретні обставини аварії невідомі на даний момент. За даними місцевої влади, водій вантажівки, який загинув у ДТП, втратив контроль над своїм транспортним засобом і виїхав на зустрічну смугу.

 

Аварія сталася на одному із поворотів звивистої дороги, яка мала по одній полосі в кожну сторону.

Видання Le Figaro повідомляє, що водій, який проїжджав повз місце події одразу після ДТП, допоміг врятувати кількох пасажирів автобусу.

"Ця людина мала мужність піти прямо у полум'я, щоб спробувати врятувати людей", - сказав один із представників місцевої влади.

 

Голова департаменту Жиронда повідомив, що дорога була відремонтована в 2011 році і знаходилася в хорошому стані та мала відповідну розмітку.

 

Раніше повідомлялося, що в аварії біля міста Лібурн загинули 42 людини. В автобусі знаходилися літні люди, які їхали на екскурсію до міста Беарн. Загалом в автобусі знаходилися 49 пасажирів та водій.

Вісім пасажирів зуміли вибратися з автобусу, який загорівся після аварії, четверо із них отримали важкі травми – опіки, черепно-мозкові травми та переломи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.