Скандал в Молдові - оприлюднили порновідео з арештованим екс-прем'єром

Неділя, 1 листопада 2015, 15:49

На одному з популярних у Молдові порносайтів оприлюднили відеозапис інтимного характеру за участі чоловіка, схожого на екс-прем'єра Молдови Влада Філата, арештованого нещодавно за корупцію.

Про це повідомляє видання Newsmaker.

Як зазначає видання, про появу компрометуючого відео вперше повідомив лідер проросійської "Нашої Партії" Ренато Усатий.

"Знайшов в інтернеті одне відео. Навіть не знаю чи варто давати посилання. Знову вся країна спати не буде", - написав Усатий на своєму Facebook.

При цьому, видання не вказує, в чому саме полягає компрометуючий характер запису.

Пізніше молдовські ЗМІ оприлюднили фрагменти розмов з відеозапису (тривалість всього відео півтори години). З них випливає, що запис було зроблено влітку 2013 року, коли прем'єр-міністр Молдови в Кишиневі готувався до візиту президента Румунії Траяна Бесеску, пише видання Avedarul.

В один з моментів секс-ігри екс-прем’єра перериваються дзвінком самого Бесеску. Через декілька хвилин вони з партнеркою пародіюють сцену розмови з президентом Румунії. Зокрема, Філат пропонує коханці "об'єднання у союз" (як відомо, Бесеску виступає за об'єднання Румунії і Молдови)

Як зазначається, запис було зроблено прихованою камерою, вбудованою в стелю, що говорить про ретельну підготовку "операції".

Як зазначає Newsmaker, Усатий раніше також першим оприлюднив інформацію про те, що  уніч на 11 жовтня перед офісом Ліберально-демократичної партії Молдови, очолюваної Філатом, було вилито 3,5 тонни нечистот з асенізаторської машини. Відеозапис явно спланованого інциденту був також опублікован Ренато Усатим на особистій сторінці в Facebook.

Як повідомлялося, 15 жовтня Філата позбавили депутатського імунітету, після чого його на 72 години затримали співробітники Національного антикорупційного центру.

Прокуратура Молдови заявляє, що колишній прем’єр отримав хабарів загалом приблизно на $250 мільйонів від підприємця Ілана Шора, в обмін фактично передавши йому контроль над трьома банками країни.

Після цього із цих банків напередодні парламентських виборів у листопаді 2014 року зникла сума загалом на півтора мільярда доларів.

Суд Кишинева арештував колишнього прем'єр-міністра на 30 днів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: