Сирійські повстанці готові обміняти тіло російського пілота Су-24

Вівторок, 24 листопада 2015, 16:37

Сирійські повстанці розглядають можливість обміну тіла російського пілота збитого сьогодні Су-24 на ув’язнених, яких утримує сирійський уряд.

Про це повідомляє Associated Press.

Член угрупування "Десята бригада узбережжя" Джахед Ахмад, афілійованого із Сирійською вільною армією, заявив про можливість обміну, але не уточнив, про яких саме полонених йде мова.

"Це тіло російського військовослужбовця, який вбивав сирійців. У нас є тіло, і ми побачимо, що з ним робити", - сказав Ахмад, додавши, що триває пошук другого пілота.

Раніше Ахмад заявив, що російський льотчик загинув ще до приземлення. Обидва пілоти Су-24 потрапили під обстріл сирійських повстанців.

Сьогодні вранці над Сирією був збитий фронтовий бомбардувальник Су-24 російської авіагрупи. За даними турецької влади, російський літак, перед тим як його збив турецький винищувач F-16, не реагував на попередження.

Літак впав в сирійській провінції Латакія біля кордону з Туреччиною, де базується російська авіація. Пілот і штурман катапультувалися.

Раніше ЗМІ повідомили, що сирійські турки захопили одного з пілотів. Російські військові вертольоти проводять пошуки пілотів.

ЗМІ повідомили, що один з пілотів збитого турецькими військовими російського бомбардувальника Су-24 загинув.

Турецькі військові показали дані радіолокатора, які свідчать про те, що російський бомбардувальник Су-24 порушував повітряний простір Туреччини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: