Рада зробила камінг-аут та показала своє мракобісся - посол Кулеба

Четвер, 5 листопада 2015, 13:21

Верховна рада показала своє мракобісся, відмовившись проголосувати на підтримку політичної декларації про заборону трудової дискримінації сексуальних меншин.

Про це написав посол з особливих доручень МЗС України Дмитро Кулеба на своїй сторінці в Twitter.

"Кажу як православний гетеросексуал: Рада зробила камінг-аут в темряву. Це навіть не про ЄС. Це про мрак і бісів", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховна рада провалила розгляд норми Трудового кодексу щодо заборони трудової дискримінації, яка є обов'язковою умовою для скасування Євросоюзом віз для громадян України.

Як зазначалося, лише в одній фракції Верховної ради, блоці Петра Порошенка, більше половини депутатів проголосували на підтримку поправки.

Чотири фракції парламенту – Опозиційний блок, "Воля народу", "Відродження" та Радикальна партія Олега Ляшка не дали жодного голосу на її підтримку.

Лише четверо з 26 депутатів фракції "Самопоміч" підтримали заборону трудової дискримінації. Схожий відсоток підтримки – серед позафракційних, де голоси "за" віддали 6 з 49 нардепів.

Трохи вища, але також незначна підтримка цієї норми – у Народному фронті (22 з 81 депутата). У "Батьківщині"  її підтримали 7 з 19 депутатів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.