Військові РФ присутні на Донбасі, це вже визнав навіть Путін - генсек НАТО

Четвер, 17 грудня 2015, 16:21

Російські військові присутні на Сході України, і це сьогодні вже визнав навіть сам президент РФ Володимир Путін.

Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на спільній прес-конференції з президентом України Петром Порошенком у Брюсселі, повідомляє кореспондент "Європейської правди".

"Ми знову і знову повторюємо, що російські військові присутні на Сході України. Ми керуємося власними розвідданим, відкритими джерелами та інформацією ЗМІ", - сказав Столтенберг.

"На сьогодні це визнав і президент РФ Володимир Путін. Він сказав, що Росія має особовий склад на Сході України, що цей персонал проводив військову діяльність. А це власне те, що роблять солдати за визначенням", - додав він.

Столтенберг підкреслив, що слова Путін ще раз свідчать про те, що Росія несе повну відповідальність за виконання мінських угод, відведення важкого озброєння і особового складу.

"Повна реалізація мінських угод – це єдиний шлях розв’язання кризи", - зазначив генсек НАТО.

Як повідомлялося, сьогодні під час щорічної підсумкової прес-конференції у Москві Путін визнав, що росіяни присутні на Донбасі, але заперечував наявність там регулярних військ.

Раніше російський президент завжди відкидав будь-які звинувачення у військовій підтримці бойовиків на Донбасі. Відкидав навіть те, що на Донбасі були військові інструктори.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: