У E-Katalog порівняли 5 популярних пилососів ®

Вівторок, 29 грудня 2015, 13:59

Ціновий агрегатор E-Katalog запропонував до порівняння топ-5 пилососів для українського ринку. До переліку увійшли Zelmer Aquawelt, Aqous і VC, Gorenje VC 2303 і Samsung SC-6590.

Фахівці E-Katalog протестували пилососи, які вибирає більшість українських покупців. Моделі від Zelmer, Gorenje та Samsung міцно закріпили за собою провідні позиції: вони використовуються як для сухого, так і для вологого прибирання, а також обладнані аквафільтром замість звичайного пилозбірника. При цьому представлені пилососи вирізняються демократичною ціною.

 

Найбільш популярна за версією E-Katalog модель — Zelmer Aquawelt 919.0 ST — підходить як для сухого, так і для вологого прибирання. Фільтр HEPA 11 та аквафільтр дозволять очистити повітря від пилу. Потужність всмоктування у Zelmer Aquawelt становить 300 Вт. Цього достатньо для домашнього використання. Пилосос комплектується щітками для чищення меблів. На Zelmer Aquawelt 919.0 ST надається гарантія терміном у 4 роки.

Друге місце в рейтингу зайняв Zelmer VC 7920.0 ST, що вирізняється більшою потужністю всмоктування (320 Вт) і низьким рівнем шуму —  усього 84 дБ. За характеристиками пилосос схожий з попередньою моделлю: підходить для обох типів прибирання, використовується з аквафільтром і важить 8.5 кг.

Ще один пилосос від Zelmer — Aquos 829.0 ST — бюджетне рішення. Прилад не призначений для вологого прибирання. Ця модель важить на 2 кг менше, ніж попередні. Термін гарантії — 4 роки.

Gorenje VC 2303 також призначений виключно для сухого прибирання. Вага невелика —  4.7 кг. При цьому пилосос обладнаний HEPA-фільтром. Потужність становить 430 Вт. Пилозбірник реалізований за системою "циклон".

Замикає рейтинг Samsung SC-6590 з потужністю всмоктування в 380 Вт. Пилосос важить 5.2 кг, а обсяг пилозбірника становить 1.5 літра. Модель призначена тільки для сухого прибирання.


На сайті українського агрегатора цін E-Katalog представлена  побутова техніка — пральні машини, пилососи і посудомийки, які користуються попитом на українському ринку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: