Купуємо вікна: як вибрати надійного представника? ®

П'ятниця, 4 грудня 2015, 17:17

Якщо ви плануєте заміну вікон з метою заощадити тепло, необхідно індивідуально прорахувати всі особливості приміщення, щоб з'ясувати, який варіант кращий і де його вигідно придбати.

На ринку представлені дерев'яні, вінілові, алюмінієві та металопластикові вікна. Більшість людей знає, що дерево менш схильне до тепло- та холодопередачі, ніж метали. Але це не означає, що деревина завжди кращий вибір для віконної рами. Найбільш ефективними в плані теплозбереження є ПВХ-системи — пластикові вікна. Вони дуже енергоефективні завдяки низькій теплопровідності. На даний момент це найсильніші та найміцніші вікна на ринку. На відміну від вінілових або дерев'яних вікон, вони не деформуються під впливом температур.

Якщо ви вирішили встановлювати ПВХ-систему, далі слід визначитися: де купити якісні вікна? Компаній, що пропонують послуги з скління квартир, балконів, безліч. Як "вирахувати" серед них професіоналів?

По-перше, зауважте, як давно компанія працює на ринку. "Ветерани" можуть похвалитися досвідом, широкою клієнтською базою і репутацією. Тому, звичайно, краще всього звертатися до тих, хто пройшов перевірку часом.

Далі зверніть увагу на те, з якими виробниками елементів працює компанія і чи є відповідні договори про співпрацю. Наприклад, у компанії "Лінія Вікон" використовують тільки профілі від провідних виробників, які мають гігієнічні сертифікати та сертифікати про походження матеріалу. Ознайомитися з документами можна на сайті або в будь-якій торговельній точці компанії.

 

Не менш важливо, чи надає компанія послуги зі встановлення та гарантійного обслуговування вікон: від виміру до виїзду майстра при першій необхідності. Якщо ж ви хочете відремонтувати балкон, зверніть увагу на послуги "під ключ". Професіонали візьмуть на себе скління і обшивку лоджії, підбір необхідних матеріалів і розробку проекту, а вам здадуть готовий балкон.

Зверніть увагу і на пропозицію компаній по сплаті за надані послуги. Серйозні і професійні компанії завжди йдуть назустріч клієнту. Якщо ви плануєте брати кредит, врахуйте, з якими банками працює компанія, яку процентну ставку пропонує, скільки часу у вас займе цей процес. Також компанії пропонують вигідне кредитування за державною програмою "Теплий дім", яка дозволяє отримати компенсацію на витрати з утеплення будинку.

Якщо ви врахуєте ці поради, то обов'язково знайдете тих, кому можна довірити головне — комфорт і затишок у вашому домі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: