Німці через напади у Кельні розкуповують електрошокери та газові пістолети

П'ятниця, 15 січня 2016, 14:42

У Німеччині значно зріс попит на електрошокери та інші засоби самозахисту після низки нападів на жінок напередодні Нового року.

Про це пише видання Handelsblatt.

За даними видання, за останні два тижні продавці електрошокерів майже повністю розпродали свій товар. Також існує високий попит на балончики із перцевим газом та газові пістолети.

Продавці збройових магазинів Берліна, Штутгарта, Мюнхена, Дрездена та Дюссельдорфа кажуть, що продали всі електрошокери і поки не знають, коли матимуть нові партії, адже не розраховували на такий попит і не робили додаткових замовлень.

На відміну від звичайної вогнепальної зброї чи газового пістолету, для носіння електорошокеру не потрібно отримувати жодних спеціальних дозволів.

Нагадаємо, у ніч на 1 січня у центрі Кельна, біля головного вокзалу та поблизу Кельнського собору, групи чоловіків, чия зовнішність, як зазначає поліція, може вказувати на їхнє "арабське чи північноафриканське" походження, нападали на жінок та грабували їх.

На сьогодні, за інформацією поліції, вдалося виявити 32 особи, підозрюваних нападах на жінок у Кельні, включаючи 22-х шукачів притулку. 

Під слідством перебувають 12 чоловіків, п'ять з яких знаходяться під арештом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: