Внаслідок вибуху в турецькій школі поранено п'ятеро дітей

П'ятниця, 22 січня 2016, 12:22

Пʼятеро дітей були поранені в результаті вибуху на подвірʼї однієї зі шкіл на південному сході Туреччини у районі Діярбакир.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на інформацію місцевої влади.

Так, повідомляється, що на подвірʼї школи вибухнула саморобна бомба.

Вибух стався в той момент, коли школярі увійшли в приміщення для того, щоб забрати свої документи про закінчення семестру.

Джерела агенції у місцевій владі повідомляють, що відповідальність за вибух мають понести бойовики забороненої в Туреччині Робітничої партії Курдистану.

Офіційно поки що ніхто не взяв на себе відповідальність за вибух.

Як відомо, в цьому районі наближається до завершення спецоперація проти військ забороненої в Туреччині Робітничої партії Курдистану в містах Силопі і Джизре в провінції Ширнак, а також в районі Діярбакир, яка розпочалася в грудні минулого року.

В населених пунктах було запроваджено комендантську годину, а до операції залучено понад 10 тисяч поліцейських та військовослужбовців за підтримки танків.

Нагадаємо, Туреччина почала бомбити позиції забороненої Робітничої партії Курдистану на півночі Іраку 24 липня після серії нападів і вбивств працівників поліції, в яких влада звинуватила курдських бойовиків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.