Литовсько-польсько-українська бригада розпочала перше спільне навчання

Фото
Вівторок, 2 лютого 2016, 13:37

У польському місті Люблін розпочалося навчання "Brave Band" за участю командування спільної литовсько-польсько-української бригади ("ЛитПолУкрбриг").

Про це повідомляє сайт Міноборони України.

Військовослужбовці трьох країн опрацьовують порядок отримання бойового розпорядження та прийняття рішень на застосування батальйонів.

 

Під час заходу бойової підготовки, який триватиме два тижні, близько сотні офіцерів з Литви, Польщі та України набудуть навичок управління військовими частинами трьох країн під час миротворчих операцій.

"Brave Band" проводитиметься у три етапи, в ході яких учасники тренуватимуться виконувати завдання у багатонаціональному середовищі, оперативно обмінюватися інформацією між секціями штабу бригади та правильно розподіляти завдання між литовським, польським та українським батальйонами.

 

З часу офіційного "запуску" бригади, "Brave Band" — це перше навчання, яке має на меті адаптувати військовослужбовців трьох країн до єдиного робочого середовища. Це наш перший крок на шляху набуття бойової готовності у складі бригади.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: