В Естонії звільнили начальника рятувального центру за глум над святковим парадом

Четвер, 25 лютого 2016, 14:44

Рятувальний департамент Естонії звільнив начальника одного з своїх департаментів, який насміхався над парадом з нагоди Дня незалежності.

Про це повідомляє видання Postimees.

 "Сьогодні рано вранці начальник кескліннаської команди Сергій Меньков опублікував на своєму каналі в соцмережах відео з вчорашнього параду з нагоди 98-ї річниці Естонії, яке супроводжувалося нецензурними і образливими коментарями. Відео було зроблено з рятувальної машини в робочий час", - підтвердила Анніка Коппель, керівник відділу комунікацій Пихьяського рятувального центру, де працював Меньков.

Вона додала, що Рятувальний департамент не терпить зневажливого ставлення до Естонії, Сил оборони, союзників і народу: "Жоден працівник Рятувального департаменту не може дозволити собі такої поведінки".

 "Робочі стосунки з Сергієм Меньковим будуть припинені, а відносно всієї команди розпочато службове розслідування", - додала Коппель.

Всього в рятувальній машині було п'ятеро людей.

Меньков відео з соціальних мереж видалив, підтвердили в Рятувальному департаменті.

Як повідомлялося, 24 лютого винищувачі НАТО взяли участь у святкуванні Дня незалежності Естонії у Таллінні та пролетіли над центральною площею міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: