Торговий представник України теж іде з посади за Абромавичусом

Середа, 3 лютого 2016, 18:46

Наталія Микольська, яка обіймає посаду торгового представника України і є відповідальною за переговори з  ЄС з торгівельної тематики, в середу ввечері також оголосила, що йде у відставку.

Про це вона написала на власній  сторінці в Facebook.

"Я прийняла дуже складне і важливе рішення разом з міністром піти, з посади Торгового представника України. Я прийшла в команду технократів і основним критеріям для відбору мене міністром на цю посаду були лише мої професійні і моральні якості... Ми прийшли змінювати цю країну. Нам багато чого вдалося, але ще більше попереду", - заявила вона.

Джерела Європравди стверджують, що цей крок не був від початку погоджений з міністром Айварасом Абромавічусом – про його відставку Микольська дізналася лише вранці, коли була на засіданні ВР.

"Я повинна і завершу всі пріоритетні проекти. Ця ситуація не повинна стати і не стане на заваді нашій протидії агресії Російській Федерації", - наголосила Микольська.

Як повідомляла "Європейська правда", Микольська була ключовим преговорником, зокрема, щодо перегляду норм Угоди про асоціацію та у тристоронніх консультаціях з РФ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.