Кондиціонер: розкіш чи спосіб заощадити?

promoted
Четвер, 4 лютого 2016, 16:35

Існує стійкий стереотип, що кондиціонер — це предмет розкоші, який собі можуть дозволити лише люди з високими статками. Насправді на ринку представлена велика кількість бюджетних моделей. Покупка будь-якої з них дозволить поліпшити клімат в квартирі, не завдаючи шкоди сімейному бюджету.

У цій статті ми розповімо вам про 5 найпопулярніших кондиціонерів бюджетного сегменту. Список моделей зроблений на основі статистики продажiв інтернет-магазину F.ua за останні 6 місяців. Кожен з представлених кондиціонерів призначений для приміщень площею 20–26 м2, може працювати в режимах охолодження/обігрів і комплектується пультом дистанційного керування. Та разом з цим мають вони і суттєві відмінності.

 

1. Saturn ST-07HR (Bio) — компактний настіний кондиціонер турецького виробника. Головна перевага моделі — функція іонізації, завдяки якій повітря насичується негативно зарядженими іонами, що позитивно впливає на стан органів дихання. Кондиціонер обладнаний антибактеріальним і електростатичним фільтрами. Консультанти інтернет-магазину F.ua розповіли нам, що завдяки такій системі очищення повітря за своїми характеристиками наближається до гірського.

2. Delfa ACR 09 — ця модель передусім виділяється багатим функціоналом: дегідратація (осушення) повітря, самодіагностика, гарячий пуск, широкий діапазон робочих температур (від — 7 до + 43). При цьому вона залишається бюджетною. Панель керування обладнана зручним дисплеєм. Внутрішній настінний блок білого кольору без зайвих елементів гармоніюватиме з будь-яким інтер’єром.

3. Honda HD-09 HR 4FV — відрізняється найбільшою робочою площею: може якісно виконувати свої функції в приміщеннях розміром до 26 м2 (саме тому він споживає дещо більше електроенергії — 1,41 кВт). Також цю модель можна назвати найбільш автономною, оскільки виробник передбачив функцію самодіагностики і можливість автоматичного відновлення налаштувань після перезапуску.

4. Sakata Fusion 2 SIH/SOH-20SCR — відрізняється компактними розмірами і малою вагою внутрішнього (всього 6 кг) і зовнішнього (21 кг) блоків. Та незважаючи на розміри, здатен підтримувати комфортний температурний режим у приміщеннях площею до 22 м2. При цьому модель достатньо економна — енергоспоживання становить усього 0,68 кВт при охолодженні та 0,63 в режимі обігріву.

5. Ballu Olympio BSW-07 HN1/OL/15Y — цей кондиціонер виділяється унікальною функцією I feel, яка максимально точно підтримує встановлену температуру в приміщенні у повністю автоматичному режимі. Також слід відзначити, що модель найтихіша серед усіх представлених — шум не перевищує 24 дБ. Дизайн стриманий, тому кондиціонер не зіпсує будь-який інтер’єр.

Підводячи риску під усім вище сказаним, робимо висновок, що кондиціонер перестав бути предметом розкоші. Навпаки, сьогодні це радше необхідність для кожної квартири. Ринок кліматичної техніки стрімко розвивається, постійно пропонуючи покупцям новинки, у тому числі якісні бюджетні моделі. Тож сьогодні кондиціонер може дозволити собі практично кожен.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: