Рада ухвалила три закони з "безвізового" пакету

Четвер, 4 лютого 2016, 18:22

Верховна рада у четвер ухвалила три закони з "безвізового" пакету, прийняття яких є умовою отримання Україною позитивного рішення про запровадження безвізового режиму у 2016 році.

Про це повідомляється на сайті Верховної ради.

Зокрема, 234 голосами було ухвалено закон №3155 "Про внесення змін до Закону України "Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту" щодо вдосконалення процедури документування осіб".

Крім того, народні депутати ухвалили закон про внесення змін до Цивільного процесуального кодексу щодо надання можливості отримання свідоцтва про народження або смерть на тимчасово окупованій території в органах, розташованих на підконтрольній Україні території. 

Також депутати проголосували (231 голос) за закон №3154  "Про внесення змін до Кодексу адміністративного судочинства України щодо розгляду судами позовів про примусове видворення або щодо затримання з метою ідентифікації та забезпечення примусового видворення іноземців та осіб без громадянства або забезпечення передачі іноземців та осіб без громадянства відповідно до міжнародних договорів про реадмісію".

Як повідомлялося, Кабінет міністрів України ухвалив зміни до пакету "безвізових" законів, прийняття яких є умовою отримання Україною позитивного рішення про запровадження безвізового режиму у 2016 році.

Зазначимо, сьогодні спікер ВР Володимир Гройсман заявив, що всі необхідні "безвізові" закони мають бути розглянуті на пленарному тижні з 16 по 19 лютого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.