Екс-прем'єр Молдови пожалівся, що його утримують в камері з педофілом

Четвер, 17 березня 2016, 13:08

Екс-прем'єр Молдови Влад Філат утримується в одній камері з рецидивістом, засудженим за зґвалтування неповнолітніх.

Про це повідомив його адвокат Ігор Попа, передає Newsmaker.

"У камеру до Філата посадили  рецидивіста, якого звинувачують зґвалтуванні неповнолітніх з обтяжуючими наслідками. У мене немає претензій до цього персонажу, він такий же громадянин, як і всі. Тільки от він дуже хворий, і від нього неприємний запах",  -сказав адвокат.

"Ну не може міститися депутат парламенту Молдови в одній камері з педофілом, вибачте за вираз!" - обурився він.

Ві також нагадав, що раніше у Філата за результатами проведеної томографії та лікарського обстеження виявлено струс мозку.

Згідно з висновками лікарів, стан його здоров'я залишається стабільним, і тому Філату було приписане лікування, яке він зможе проходити у в'язниці.

Як повідомлялося, 15 жовтня Філата позбавили депутатського імунітету, після чого його на 72 години затримали співробітники Національного антикорупційного центру.

Прокуратура Молдови заявляє, що колишній прем’єр отримав хабарів загалом приблизно на $250 мільйонів від підприємця Ілана Шора, в обмін фактично передавши йому контроль над трьома банками країни.

Після цього із цих банків напередодні парламентських виборів у листопаді 2014 року зникла сума загалом на півтора мільярда доларів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.