У польських потягах з'явилися вагони, в яких заборонено розмовляти

П'ятниця, 18 березня 2016, 12:55

У кожного пасажира в Польщі з'явилася можливість купити квиток на поїзд Pendolino в "зоні тиші". Це окремий вагон, в якому заборонено говорити по телефону, голосно слухати музику і навіть розмовляти пошепки.

Про це повідомляє Радіо Польща.

"Пасажири давно радили нам ввести таку послугу, яка вже існує в поїздах в Німеччині та Чехії. Бажання їздити в "зоні тиші" підтвердили і проведені опитування пасажирів. Під час нашого дослідження, більше половини респондентів назвали введення "зони тиші" хорошою ідеєю", - сказала  прес-секретар компанії "Польські залізниці" Беата Чемерайда.

Той, хто обере подорож "мовчазному" вагоні повинен дотримуватися повної тишу. Як повідомляє перевізник, пошепки можна говорити тільки в екстрених випадках.

У вагоні не можна розмовляти по телефону, а музику дозволяються слухати виключно в навушниках і так, щоб її звуки не чули інші пасажири.

Гучність на ноутбуці, планшеті і іншої електронної техніки перевізник просить відключати перед тим, як пасажир заходить у вагон.

Ціна квитка не зміниться - вона буде такою ж, як і в будь-який інший вагон другого класу. Протягом двох місяців перевізник буде аналізувати, чи подобається клієнтам нова послуга.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: