У МЗС Франції назвали головні теми зустрічі глав МЗС "нормандської четвірки"

Середа, 11 травня 2016, 10:58

Головними темами зустрічі глав МЗС у "нормандському форматі" в Берліні 11 травня буде зміцнення режиму припинення вогню та умови забезпечення виборів на Донбасі.

Про це сказав на брифінгу у Парижі офіційний представник зовнішньополітичного відомства Франції Ромен Надаль, повідомляє Укрінформ.

 "Міністр закордонних справ і міжнародного розвитку Жан-Марк Еро відвідає в середу, 11 травня, Берлін для обговорення прогресу у виконанні Мінських домовленостей з його німецьким, російським і українським колегами у форматі "Нормандія", - сказав дипломат.

За його словами, відповідно до пріоритетів, встановлених на останній зустрічі міністрів в цьому форматі, 3 березня в Парижі, учасники будуть обговорювати "запроваджені заходи по зміцненню режиму припинення вогню після оголошеного на Великдень перемир'я, яке набуло чинності з 1-го травня", і "обговорять умови і забезпечення місцевих виборів на сході України".

"Переговори будуть стосуватися питань поліпшення гуманітарної та економічної ситуації на сході України", - зазначив Надаль.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.