Україна і Польща підпишуть нову угоду про спільне утримування 3 прикордонних мостів

Понеділок, 16 травня 2016, 19:16

Україна і Польща мають намір підписати угоду про спільне утримання трьох прикордонних мостів.

Про це з посиланням на прес-службу Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодор"), повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За інформацією прес-служби, відповідне питання нещодавно обговорювалося в "Укравтодорі" з представниками польської делегації.

Зокрема, йдеться про те, що проект угоди передбачає спільне обслуговування мостів через річку Західний Буг між населеними пунктами Дорогуськ та Ягодин, на українській автомобільній дорозі загального користування державного значення М-07 і польські державній дорозі № 12, між населеними пунктами Устилуг і Зосін на українській автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-22 і польській державній дорозі №74, а також дорожній прикордонний мостовий об'єкт через річку Західний Буг, розташований між населеними пунктами Дорогуськ та Ягодин на українській автомобільній дорозі загального користування державного значення М-07 і польські державній дорозі № 12.

Нову угоду буде підписано замість укладеної ще в радянські часи.

"Держагентство сподівається, що документ буде підписаний восени, а до кінця цього року він буде ратифіковани і вступить у силу", – резюмують у прес-службі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: