Французькі експерти заявили про задимлення на борту EgyptAir перед падінням

Субота, 21 травня 2016, 11:54

Експерти французького Бюро розслідувань і аналізу інформацію ЗМІ про задимлення в районі кабіни пілота літака компанії EgyptAir перед падінням.

Про це повідомляє BFM TV.

Так, американські ЗМІ напередодні повідомили, що у літаку EgyptAir, який розбився в ніч на 19 травня, за хвилини до падіння спрацювала тривога через задимлення.

Французькі експерти у суботу вранці підтвердили цю інформацію.

В той же час у єгипетському міністерстві цивільної авіації заявили, що не можуть ані підтвердити, ані спростувати цю інформацію.

При цьому також цитуються дані The Wall Street Journal про те, що задимлення сталося в туалетній кімнаті поруч з кабіною.

Видання відзначає, що поруч знаходяться важливі частини бортового комп'ютера лайнера, які могли перестати функціонувати у разі включення системи пожежогасіння.

Як повідомлялося, літак Airbus A320 компанії Egyptair, який вилетів з Парижа 18 травня о 23.09 до Каїра, зник з радарів близько 2.45 ранку після того як зайшов у повітряний простір Єгипту.

На борту літака перебували 56 пасажирів, в тому числі троє дітей, і 10 членів екіпажу. Більшість пасажирів на борту літака Egyptair – єгиптяни і французи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: